Harjoitteluohjauspäivä järjestetään virtuaalisena

Toimittajakoulutuksen harjoitteluohjauspäivä järjestetään tänä keväänä koronavirusepidemian vuoksi virtuaalisena. Päivä pidetään torstaina 23. huhtikuuta kello 9:30–14.

Ohjauspäivän tarkoituksena on antaa sekä opiskelijoille että ohjaajille eväitä ylipäänsä työssäoppimisen tukemiseen. Valmennuspäivän ohjelma on pääpiirteissään sama kuin mitä oli suunniteltu ohjelmaksi fyysiseen kokoontumiseen.

Koronaepidemian aiheuttamassa poikkeustilanteessa on erityisen olennaista miettiä, miten luoda tehokkaat etäohjauksen käytännöt ja varmistaa ohjauksen laatu. Kuulemme vinkkejä alan hyviksi koetuista käytännöistä sekä toimitusten ohjaajilta, journalistiikan opettajilta että viimevuotisilta toimitusharjoittelijoilta. Tilaisuudessa on mahdollisuus myös kysyä ja tuoda omat pohdintansa muiden kuultavaksi.

Kun yhteistyö yliopistojen kesken on etäyhteyksiä hyödynnettäessä myös entistä vaivattomampaa, päivä avataan myös Jyväskylän yliopiston journalistiikan opiskelijoille.

Kesäajaksi on suunnitteilla myös virtuaalisia livekeskusteluita harjoittelussa eri puolilla maata oleville opiskelijoille ja heidän ohjaajilleen harjoitteluohjauksen ja työssäoppimisen tukemiseksi. Kokoontumisista tiedotetaan toukokuun aikana.

Kategoria(t): Opiskelijoille, Toimituksille. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.