Haku harjoittelujärjestelmään on auki

Haku harjoittelujärjestelmään on nyt auki. Täytä verkkolomake maanantaihin 4.11. kello 16:een mennessä.

Harjoittelujärjestelmä on harjoittelupaikan saamista helpottamaan luotu keskitetty järjestelmä, jonka kautta opiskelijat (pääosin toisen vuoden) pääsevät hakemaan harjoittelupaikkoja. Harjoittelujärjestelmän toiminnasta pidetään infotilaisuus harjoitteluun hyväksytyille marraskuun alkupuolella.

Harjoittelujärjestelmään päästäkseen edeltävää journalistista työkokemusta saa olla enintään 3 kuukautta. Jos työkokemus on sirpaleista tai pätkissä, työkokemuksen määrä arvioidaan yhdessä harjoittelukoordinaattorin kanssa ja osoitetaan tarvittaessa työtodistuksin.

Ne, joilla edeltävää journalistista työkokemusta on enemmän kuin 3 kuukautta, etsivät itselleen harjoittelupaikan omatoimisesti. Jos edeltävää journalistista työkokemusta on ennen opintojen aloittamista yli 6 kuukautta, harjoittelun eli kurssin JOAA08 Toimitusharjoittelu (5 op) saa hyväksiluettua suoraan kirjoittamalla kaksiosaisen harjoitteluraportin ja palauttamalla sen Moodleen (ks. ohjeet). Harjoittelun saa hyväksiluettua myös heti, kun yhteenlaskettua journalistista työkokemusta on tullut opintojen aikana kokoon tutkintovaatimuksissa vaaditut 4 kuukautta.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.