Harjoittelujärjestelmään 31 opiskelijaa

Harjoittelujärjestelmään on hyväksytty tänä vuonna 31 opiskelijaa. Hakijoita oli viime vuosia vähemmän sen vuoksi, että toisen vuoden vuosikurssin opiskelijoiden määrä on tällä hetkellä tavallista alhaisempi. Määrä saattaa vaihdella vuosikursseittain myös sen vuoksi, että harjoittelujärjestelmään pääsevät mukaan vain ne opiskelijat, joilla edeltävää journalistista työkokemusta on vähän, enintään kolme kuukautta. Tyypillisesti harjoittelujärjestelmän kautta harjoittelupaikkoja hakee vuosittain 40–45 opiskelijaa.

Harjoitteluhaut toimituksiin alkavat joulukuun alussa, ja työnantajalistaa kootaan parhaillaan. Keskiviikkona 5. marraskuuta pidetyn harjoitteluinfon tallenteeseen pääsee tästä linkistä. Salasanan saa harjoittelukoordinaattorilta.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.