Haku ensi kesän harjoitteluun päättyy 7. marraskuuta

Haku harjoittelujärjestelmään päättyy 7. marraskuuta. Ne, jotka haluavat harjoitteluun kesäksi 2015 ja joilla edeltävää journalistista työkokemusta on enintään kolme kuukautta, voivat hakea harjoittelujärjestelmään saadakseen harjoittelupaikan.

Harjoittelujärjestelmään haetaan lomakkeella, johon listataan edeltävät opinnot ja edeltävä työkokemus. Työkokemus tulee varautua osoittamaan tarvittaessa erillisillä työtodistuksilla.

Ennen hakuajan päättymistä pidetään infotilaisuus, jossa käydään läpi harjoittelujärjestelmän toiminnan periaatteet ja aikataulut. Harjoitteluinfo pidetään keskiviikkona 5. marraskuuta kello 14.15-16 päätalon luentosalissa D13.

Uutena harjoitteluneuvojana harjoittelujärjestelmässä aloittaa Tiina Riihelä. Riihelä jatkaa opintopäällikkö Tuija Puntasen työtä. Hän ottaa vastaan opiskelijoiden hakemukset ja lähettää ne toimituksiin.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.