Harjoittelujärjestelmään hyväksyttiin 50 opiskelijaa

Harjoittelujärjestelmään hyväksyttiin tänä lukuvuonna 50 opiskelijaa. Määrä on kolme enemmän kuin viime vuonna. Hyväksytyt opiskelijat hakevat tulevien kuukausien aikana toimittaja- ja lehtikuvaajaharjoitteluun toimituksiin eri puolille maata. Ensimmäiset haut päättyvät ennen joulua, mutta suurin osa hauista sijoittuu tammikuulle.

Listaa harjoittelupaikkojen tarjoajista kootaan parhaillaan. Harjoittelukoordinaattori on yhteydessä järjestelmässä mukana olleisiin toimituksiin marraskuun aikana. Lisäksi työnantajalistaan otetaan mukaan uusia harjoittelupaikan tarjoajia, jotka ovat valmiita palkkaamaan toimittaja- tai kuvaajaharjoittelijan 2–4 kuukaudeksi ensi vuoden aikana.

Tiedotustilaisuus harjoittelujärjestelmään hyväksytyille pidetään torstaina 14. marraskuuta. Infossa käydään läpi haun käytännön vaiheet, järjestelyt ja aikataulut sekä saadaan vinkkejä harjoitteluhakemuksen tekemiseen ja työhaastattelussa menestymiseen.

Kategoria(t): Opiskelijoille, Toimituksille. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.