Ensimmäinen harjoitteluinfo avaa hakukauden

Kaikille avoin ensimmäinen harjoitteluinfo pidetään torstaina 31.10. kello 14 alkaen päätalon luentosalissa C8. Infossa käydään lyhyesti läpi harjoittelujärjestelmän toiminnan periaatteet, käytännöt ja aikataulut.

Jokaisen, joka katsoo olevansa oikeutettu ohjattuun harjoitteluun, tulee hakea harjoittelujärjestelmään verkkolomakkeella 7.11. mennessä. Harjoittelujärjestelmään ei pääse mukaan, jos edeltävää journalistista työkokemusta kertyy yhteensä yli kolme kuukautta tai journalistisen työn harjoittelu (JOVA19) ei ole suoritettavien opintojen tutkintovaatimuksissa pakollisena.

Haut koskevat sekä toimittaja- että lehtikuvaajaharjoittelijoiksi hakeutuvia opiskelijoita. Harjoittelu suoritetaan pääsääntöisesti toisen opintovuoden päätteeksi. Maisteriohjelman opiskelijat suorittavat harjoittelun ensimmäisen opintovuoden päätteeksi.

Kategoria(t): Opiskelijoille. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.