Ilmoittaudu harjoitteluohjauspäivään!

CMT:n harjoitteluohjauspäivä pidetään torstaina 25. huhtikuuta kello 9–15 Tampereen yliopistossa. Päivän aikana keskustellaan laadukkaasta ohjauksesta ja sen merkityksistä hyvien oppimiskokemusten tarjoajana.

Tutkija Pauliina Lehtonen esittelee tuoreen Itsensä markkinoijat -tutkimuksen tuloksia, jotka käsittelevät nuorten toimittajien urapolkuja ja näkemyksiä ammatin tulevaisuudesta. Yliopiston tiedotteen aiheesta näet täältä. Päivän aikana kuulemme myös viime kesän harjoittelijoiden ja harjoitteluohjaajien kokemuksia. Yhtenä aiheena on Twitter-kokeilu, jota hyödynnettiin ammatillisen reflektion kanavana. Mitä opittiin?

Päivän alustava ohjelma on täällä. Päivän Twitter-tunniste on #toimharj. Tilaisuudessa julkistetaan myös toimittajakoulutuksen viikkolehti Utaimen lukuvuoden 2012–2013 koostelehti.

Toimituksen edustajat (harjoitteluohjaajat ja harjoittelun yhteyshenkilöt) ilmoittautuvat e-lomakkeella. Toimittajaopiskelijat ilmoittautuvat aamupäivään ja iltapäivän TES-infoon vastaamalla toimitusharjoittelun Facebook-ryhmästä löydettävään tapahtumailmoitukseen. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 19.4. saakka.

Ilmoitus harjoitteluohjauspäivästä on myös CMT:n kotisivulla.

Kategoria(t): Opiskelijoille, Toimituksille. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.