Harjoittelutuet laskutettava marraskuun loppuun mennessä

On taas se aika vuodesta, jolloin toimitusten tulee laskuttaa harjoittelutuki Viestinnän, median ja teatterin yksiköltä. Lasku tulee lähettää viimeistään marraskuun loppuun mennessä.

Laskutusohjeet ovat toimitusharjoittelun sivuilla kohdassa Ohjeita toimitukselle > Harjoittelutuen laskuttaminen: https://toimitusharjoittelu.wordpress.com/toimitukselle/harjoittelutuen-laskuttaminen.

Lasku lähetetään osoitteeseen Tampereen yliopisto, PL 5256, 01051 Laskut. Lisätietoja laskutukseen liittyvistä asioista antaa yksikön taloussihteeri Hanna Peuraniemi, puhelin 050-318 6660 ja sähköposti hanna peuraniemi@uta.fi.

Seuraava harjoitteluhakukierros käynnistyy marraskuussa. Lämmin kiitos kaikille harjoittelijoitamme ohjanneille toimitusyhteisöille tärkeästä opastuksesta, tuesta ja palautteenannosta harjoittelun aikana!

Kategoria(t): Toimituksille. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.