Harjoittelijat raportoivat oppimiskokemuksistaan Twitterissä

Toimitusharjoittelussa toteutetaan tulevan kesän aikana Twitter-kokeilu. Osa toimitusharjoittelijoista twiittaa työssäoppimiskokemuksistaan. Kokeiluun osallistuu yhteensä kahdeksan opiskelijaa. Kuvaus kokeilusta on täällä.

Kokeilun tavoitteena on testata uutta välinettä työssäoppimisen raportoinnissa ja ohjauksessa. Opiskelijan näkökulmasta kokeilun tavoitteena on myös kannustaa ottamaan mikroblogi haltuun journalistisena välineenä. Aikaisemmin harjoittelijat ovat olleet toisiinsa yhteydessä Facebook-yhteisössä, jossa on voinut vaihtaa ja vertailla kokemuksia kesän ajan muiden mediatalojen harjoittelijoiden kanssa.

Valtaosa harjoittelijoista aloittaa harjoittelunsa ensi viikolla 2. toukokuuta. Harjoitteluun lähtee 40 opiskelijaa. Julkinen lista Twitter-kokeiluun osallistuvien toimitusharjoittelijoiden twiiteistä on täällä.

Kategoria(t): Opiskelijoille, Toimituksille. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.