Harjoittelutuet laskutukseen marraskuun loppuun mennessä

Toimitusten tulee laskuttaa harjoittelutuki Viestinnän, median ja teatterin yksiköltä harjoittelun päätyttyä, viimeistään marraskuun loppuun mennessä. Laskun yhteyteen liitetään kopio yksikön ja toimituksen välisestä allekirjoitetusta harjoittelusopimuksesta.

Laskutusohjeet ovat toimitusharjoittelusivuilla kohdassa Ohjeita toimitukselle > Harjoittelutuen laskuttaminen: https://toimitusharjoittelu.wordpress.com/toimitukselle/harjoittelutuen-laskuttaminen.

Lasku lähetetään osoitteeseen Tampereen yliopisto, PL 5256, 01051 Laskut. Lisätietoja laskutukseen liittyvistä asioista antaa yksikön taloussihteeri Marjatta Virtanen, puhelin (03) 3551 6252 ja sähköposti marjatta.virtanen@uta.fi.

Seuraava harjoitteluhakukierros käynnistyy marraskuussa. Tässä vaiheessa on aika kiittää kaikkia harjoittelijoitamme ohjanneita toimitusyhteisöjä ensiarvoisen tärkeästä ohjauksesta, tuesta ja palautteenannosta harjoittelun aikana!

Kategoria(t): Toimituksille. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.