Harjoitteluraportit palautetaan syyskuun loppuun mennessä

Kesän 2011 toimitusharjoittelusta laadittavat harjoitteluraportit tulee palauttaa syyskuun loppuun mennessä. Raportit jätetään Moodleen 30.9. mennessä. Tarkat palautusohjeet ovat raporttienlaatimisohjeissa. Harjoitteluraportin laatimis- ja palautusohjeet ovat tällä sivustolla Opiskelijalle-osion Harjoitteluraportti-sivulla (ks. suora linkki).

Vaikka olisi suorittanut harjoittelun jo aiemmin mutta harjoitteluraportti on yhä palauttamatta, raportti tulee laatia yllä olevien ohjeiden mukaisesti ja palauttaa määräaikaan mennessä.

Raportti on kaksiosainen. Se koostuu oman työn ja oppimisen arviointiin keskittyvästä esseestä sekä toimituksessa toteutettavasta teemahaastattelusta, joka litteroidaan. Vastauksia harjoitteluraporttiin liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin saa harjoittelusivujen UKK-osiosta.

Seuraava harjoitteluhaku käynnistyy lokakuussa. Kaikissa harjoitteluasioissa voi kääntyä tiedotusopin harjoitteluyhdyshenkilön Maarit Jaakkolan puoleen.

Kategoria(t): Opiskelijoille. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.