Facebook-ryhmässä vaihdetaan harjoittelukokemuksia

Toimitusharjoittelussa tänä kesänä olevien opiskelijoiden Facebook-ryhmässä on keskusteltu kesän aikana muun muassa palautteenannosta ja mielipidekirjoittamisen haasteista.

Suljetussa ryhmässä on vertailtu palautteenantokäytäntöjä ja korostettu harjoittelijan omaa aktiivisuutta palautteen pyytämisessä. Toimituksissa onkin hyvä sopia harjoitteluohjaajan kanssa vähintään yksi välipalaute, jossa käydään järjestelmällisesti läpi tehtyjä töitä. Huomiot yksittäisistä jutuista ja suoriutumisista ohjaavat oppimista, joten lyhyitäkin kommentteja kannattaa pyytää töistään kattavasti koko kesän ajan.

Harjoittelun perusteella laadittavat raportit palautetaan Moodleen 30.9. mennessä. Ohjeet esseiden ja teemahaastatteluiden tekemiseen ovat ladattavissa Harjoitteluraportti-sivulta.

Opiskelija: jos olet ohjatun toimitusharjoittelun sijaan normaalisti kesätöissä mutta sinulla on vielä harjoittelujakso (TIEDAJ6A) suorittamatta, sinun kannattaa tehdä teemahaastattelu toimituksessa kesän aikana. Teemahaastattelu suositellaan tehtäväksi samana vuonna kun osallistuu Ammattikäytäntöjen arviointi -kurssille, sillä kurssilla käsitellään teemahaastattelujen tuloksia.

Kategoria(t): Opiskelijoille, Toimituksille. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.