Harjoittelija, rekisteröidy Moodleen ja liity Facebook-ryhmään!

Kesän toimittaja- ja lehtikuvaajaharjoittelijoiden toivotaan rekisteröityvän jo ennen harjoittelun alkua toimitusharjoittelun Moodle-alueelle. Lisäksi harjoittelijat voivat halutessaan liittyä Facebook-ryhmään, jossa tarjoutuu mahdollisuus jakaa kesän kokemuksia muiden harjoittelijoiden kanssa.

Moodleen on kerätty tietoa harjoitteluun lähteville, ja sinne päivitetään myös muun muassa harjoitteluohjaajapäivän materiaalit. Harjoitteluraportit palautetaan Moodleen syyskuun loppuun mennessä.

Facebook-ryhmä ”Toimitusharjoittelu” on suljettu ryhmä, johon pääsevät mukaan vuonna 2011 harjoittelunsa suorittavat opiskelijat. Ryhmässä vaihdetaan vertaiskokemuksia, ja siihen liittyminen on vapaaehtoista. Virallinen kanava harjoittelutiedotukseen on harjoittelijoille suunnattu sähköpostilista, joka tavoittaa opiskelijat koko kesän ajan.

Kategoria(t): Opiskelijoille. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.