Tervetuloa harjoitteluohjaajapäivään!

Tampereen yliopiston Viestinnän, median ja teatterin yksikkö järjestää harjoittelujärjestelmässä mukana oleville toimituksille ja harjoitteluun lähteville opiskelijoille harjoitteluohjaajapäivän 8.4.2011 kello 9-15.

Harjoitteluohjaajapäivä tarjoaa osallistujille eväitä toimitustyön ohjaamiseen ja palautteenantoon sekä mahdollisuuden kuulla yliopiston toimittajakoulutuksen ajankohtaisia kuulumisia. Opiskelijoille harjoitteluohjaajapäivä toimii mahdollisuutena valmentautua kesän harjoittelujaksoon.

Päivän aikana kuullaan niin toimitustyön opettajien, opiskelijoiden kuin toimittajien näkemyksiä työssä oppimisesta sekä journalistisen työn ohjaamisesta ja opettamisesta. Kokemuksiaan kertovat Helsingin Sanomien toimittaja Anu Nousiainen, lehtori Kaarina Melakoski ja vierailijaprofessori Hannu Pulkkinen, Suomen Journalistiliiton työehtoasiamies Sari Uusi-Rauva sekä aikaisempien vuosien harjoittelijat. Päivän avaa yksikön johtaja Heikki Hellman.

Lisätietoja ja tarkat ohjelmatiedot saa harjoitteluohjaajapäivän sivulta. Päivän käsiohjelman voit ladata tästä.

Kategoria(t): Opiskelijoille, Toimituksille. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.