Toimituksen edustaja, ilmoittaudu harjoitteluohjaajapäivään!

Harjoitteluohjaajapäivä lähestyy. Toimitusten harjoitteluohjaukseen osallistuville suunnattu tapaaminen pidetään Tampereen yliopistolla perjantaina 8.4. kello 9-15.

Päivän tarkoituksena on tarjota osallistujille eväitä toimitus- ja lehtikuvaajaharjoittelun ohjaukseen sekä tietoa toimittajakoulutuksen ja yliopiston tämänhetkisistä tuulista. Päivään ovat tervetulleita kaikki toimitusharjoitteluun osalliset toimitusten edustajat, erityisesti harjoittelun yhteyshenkilöt ja harjoitteluohjaajat. Harjoittelijat ja harjoitteluohjaajat voivat myös sopia tilaisuuden yhteyteen yhteisen tapaamisen.

Lisätietoa harjoitteluohjaajapäivän ohjelmasta saa erilliseltä sivulta. Päivään ilmoittaudutaan 21.3. mennessä verkkolomakkeella.

Kategoria(t): Toimituksille. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.