Toinen harjoitteluinfo torstaina 18.11.

Toinen ja viimeinen harjoitteluinfo pidetään torstaina 18.11. kello 14.15 alkaen Media-aukiolla. Tilaisuudessa kolme viime kesän harjoittelijaa kertovat kokemuksistaan ja harjoitteluun hakijoille annetaan tarkennetut ohjeet harjoittelupaikkojen hausta.

Marraskuun puoliväliin mennessä suurin osa aikaisemman kesän toimituksista on vahvistanut ottavansa harjoittelijan. Tällä hetkellä 46 toimitusta on ilmoittanut ottavansa vastaan harjoitteluhakemuksia. Uusina toimituksina harjoittelujärjestelmään ovat tulleet tähän mennessä aikakauslehdet Gloria ja Olivia.

Kaikki tarjolla olevat harjoittelupaikat ja toimitusten asettamat hakuaikataulut kirjataan harjoitteluwikiin http://toimitusharjoittelu.pbworks.com (vaatii kirjautumisen, kysy tunnukset harjoitteluvastaavalta). Opiskelijat laativat hakemuksensa wikissä ilmoitettuihin hakumääräaikoihin mennessä. Harjoitteluneuvoja ottaa hakemuksia vastaan kahdesti viikossa ja lähettää hakemukset keskitetysti toimituksiin.

Kategoria(t): Opiskelijoille. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.