Harjoitteluun ensi kesäksi hakee 42 opiskelijaa

Tiedotusopin laitoksen ohjattuun toimitusharjoitteluun on hyväksytty 42 opiskelijaa. Opiskelijat ovat pääosin toisen vuoden pääaineopiskelijoita ja ensimmäisen vuoden journalistiikan maisteriohjelman opiskelijoita.

Aikaisempina vuosina harjoittelujärjestelmässä mukana olleilta toimituksilta on kysytty ensi vuoden harjoittelupaikkatilanteesta, ja suuri osa on vahvistanut tarjoavansa harjoittelupaikan tiedotusopin opiskelijalle myös ensi kesäksi. Lisäksi mukaan on ilmoittautunut muutamia uusia toimituksia. Harjoittelupaikkojen tarkan määrän toivotaan selviävän marraskuun loppuun mennessä. Ensimmäiset toimitukset ottavat hakemuksia vastaan jo marras-ja joulukuun vaihteessa. Hakuaikataulut ja harjoittelupaikkajaon tilanne selviävät opiskelijoiden ja toimitusten käytössä olevasta wikistä.

Tarkat ohjeet harjoittelupaikkojen hakuun annetaan seuraavassa harjoitteluinfossa torstaina 18.11. kello 14.15 Media-aukiolla.

Kategoria(t): Opiskelijoille, Toimituksille. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.