Tervetuloa harjoitteluinfoon 29. lokakuuta!

Ensimmäinen tiedotustilaisuus harjoitteluhausta pidetään perjantaina 29.10. kello 9.15 alkaen Media-aukiolla.

Kaikkien kesäksi 2011 toimitus- ja lehtikuvaajaharjoitteluun haluavien toimittaja- ja kuvajournalistiopiskelijoiden tulee hakea harjoitteluun eli täyttää 8.11. mennessä hakulomake, jossa voi esittää omia harjoittelupaikkatoiveitaan.

Tieto laitoksen koordinoimaan ohjattuun harjoitteluun hyväksytyistä kerrotaan hakeneille 15.11. mennessä. Harjoittelujärjestelmään hyväksytyt laativat toimituksiin hakemukset 10.12. mennessä. Toimitukset valitsevat harjoittelijat omien aikataulujensa mukaisesti. 

Hyväksytyille on luvassa toinen tiedotustilaisuus 18.11. kello 14.15 alkaen Media-aukiolla.

Kategoria(t): Opiskelijoille. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.